Folder of flyer?

Een folder is niet hetzelfde als een flyer. In de praktijk wordt de term nogal eens door elkaar gebruikt, maar het is wel degelijk iets anders. Een flyer is één bladzijde, zonder vouw, met bedrukking aan één of aan beide kanten. Een folder is altijd – het woord zegt het al – gevouwen. Meestal heeft een folder twee vouwlijnen, maar een enkele vouwlijn of meer vouwlijnen komt ook voor.

Folder of flyer – de tekst

In een folder is weinig ruimte voor tekst. Zeker als er ook nog het nodige beeldmateriaal in opgenomen is. In een flyer is nog minder tekstruimte. Dus uw boodschap moet rechtstreeks zijn. Duidelijk en doeltreffend.

Een folder – voor één boodschap

In een folder vertelt u kort samengevat uw boodschap. Bij voorkeur één boodschap. Heeft u een nieuw product? Uw folder zet de lezer aan tot actie!

Een flyer knalt!

Een goede commerciële tekst schreeuwt niet, maar uw flyer wel! Om aandacht, wel te verstaan. Met een spetterende opmaak. Met kleur. En qua tekst? Het minimale! Laat de voordelen, uw aanbiedingen, uw kortingen van uw flyer knallen. Ook voor uw flyer geldt: bij voorkeur één boodschap. Heel kort. Heel helder.

Online is de toekomst. Maar vergeet u daardoor niet om ook offline te denken? Met het verspreiden van een folder of flyer kunt u nog steeds een grote relevante doelgroep bereiken. Organiseert u een evenement? Heeft u een superaanbieding? Of wilt u een nieuwe dienst introduceren? Een flyer of folder met sterke teksten informeert en activeert uw publiek.

Wij schrijven een bondige en pakkende flyer- of foldertekst die uw doelgroep aanspreekt en aanspoort tot actie. Deel de folder of flyer uit, leg hem neer op relevante locaties óf laat hem huis-aan-huis verspreiden. Het resultaat: een folder of flyer die z’n doel bereikt!