Uw eerste kans om indruk te maken op het internet is uw website. Bij een mooie website hoort een onvergetelijke tekst. Uw verhaal, onze specialisatie.

Webteksten zijn een onderdeel van het geheel; ze werken samen met een passende vormgeving en een goed functionerende website. Goede teksten schrijven voor uw website vergt inzicht in wat werkt. In onze visie is het daarbij minder van belang dat de organisatie erop zet wat zij zo graag kwijt wilt. De doelgroep staat juist voorop. De waarom-vraag is hierbij cruciaal: waarom heeft men u nodig? Waarom is uw organisatie de beste om dit te leveren? De antwoorden op deze vragen vormen de essentie van uw verhaal.

Het is onze taak om deze essentie boven tafel te halen. Onze kracht ligt erin om verder te kijken dan het technische, zakelijke, of ‘harde’ gedeelte van de organisatie. Juist door de brug te slaan naar de menselijke, zachtere kant, kunt u uw doelgroep geboeid houden. Teksten dienen te raken. Een website is tegenwoordig de allereerste kennismaking met een bedrijf.